sl-SIen-GB
Language
17 October 2019

Novice Iz Bovca

Apartmaji Skok Bovec
BovecKanin
/ Categories:

Apartmaji Skok Bovec

Apartmajsko hišo Skok boste težko zgrešili, saj stoji neposredno ob osredji ulici na vstopu v Bovec iz smeri Trbiž-Kranjska Gora. Gre za odlično izhodiščno točko za družinske kot tudi za zahtevnejše pohodniške ture in vrsto vodnih ter drugih športnih dejavnosti v naravi. V hiši Skok vam iz prve roke postrežejo z informacijami o pohodniških turah, naravnih in kulturnih znamenitostih ter športnih aktivnostih (za vas lahko opravijo rezervacijo). V pritličju je urejena tudi povsem nova športna trgovina, ki nudi možnost nakupa kakovostne in atraktivne športne opreme.

Prijeten ambient v bližini bovškega središča  ima lastno parkirišče in vrt z možnostjo uporabe piknik prostora z žarom. Gostje lahko svojo športno opremo (kolesa, kajaki ...) varno hranijo v namenskem prostoru. Po športnih aktivnostih priporočajo sprostitev v hišni finski savni za štiri osebe. Kot že rečeno, se v pritličju nahaja tudi športna trgovina s pohodniško ter drugo športno opremo. Ker so lastniki tudi sami navdušeni planinci, vam bodo iz prve roke podali informacije o možnih in primernih pohodniških turah.

Da bi svojim gostom kar najbolj približali različne uporabne informacije so v Apartmajski hiši Skok ob vhodu poskrbeli za lastno info točko. Tu vam bodo pomagali pri odločitvah, kako v neokrnjeni naravi Bovca in njegove okolice aktivno preživeti počitnice. Izbirali boste lahko med različnimi dejavnostmi, kot so pohodniški in kolesarski izleti, plezanje, zipline, vodne aktivnosti (rafting, kajak, hydrospeed, soteskanje) itd. Lahko pa vam priskrbijo tudi lokalnega vodnika, ki vas bo popeljal ob smaragdni poti in vam ob učnih ter tematskih poteh razkril nepozabne skrite kotičke.
Print
10493 Rate this article:
4.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Piskotki

No style available please go into settings and save.
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2019 by www.boveckanin.si
Back To Top