sl-SIen-GB
Language
17. oktober 2019
Hotel Alp ***
BovecKanin
/ Categories: Hoteli Bovec

Hotel Alp ***

Hotel s tradicijo v centru Bovca

Hotel Alp se nahaja v centru Bovca in je odlično izhodišče za razne športne aktivnosti, sprehode in izlete po dolini Soče. Hotel ima 95 sob, 180 ležišč, samopostrežno klimatizirano restavracijo, kavarno s teraso na glavnem trgu, veliko prireditveno dvorano za organizacijo dogodkov in seminarjev, dve manjši seminarski dvorani, wellness s tremi savnami (finska, turška in infra rdeča), prostor za brezplačno shrambo koles in drugih športnih rekvizitov ter pokrito parkirišče za motorje. Balkon ima le nekaj apartmajskih sob, zato pa gostje lahko posedajo na dveh hotelskih terasah. V vseh javnih prostorih in nekaterih sobah je brezplačen WIFI. Hotel slovi predvsem po dobri hrani in običajno sta zajtrk in večerja samopostrežna. Proti doplačilu lahko s seboj pripeljete tudi hišnega ljubljenčka.

Wellness

Po dnevnih aktivnostih se lahko sprostite v wellness centru, kjer so vam na razpolago finska, turška in infra rdeča savna. Možno je naročiti tudi razne masaže.

Več za vas

Številne športne agencije, ki ponujajo aktivnosti na reki Soči, spuščanje po jeklenici s Kanina ali po kanjonu reke Učje, adrenalinski park in najem navadnih ali elektro koles, se nahajajo v neposredni bližini hotela. Hotelski gostje imajo popuste pri rezervaciji večine aktivnosti. Prav tako pa je hotel le 400m oddaljen od športnega letališča, kjer so v poletni sezoni večkrat možni skoki v tandemu iz letala in aero taxi. Z žičnico se lahko odpeljete na Kanin (2200m) in uživate v razgledu vse do morja.
Print
9025 Rate this article:
4.3

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Piskotki

Pogoji uporabeIzjava o zasebnostiCopyright 2019 by boveckanin.si
Back To Top