sl-SIen-GB
Language
17. oktober 2019
Hotel Mangart ***
BovecKanin
/ Categories: Hoteli Bovec

Hotel Mangart ***

Sodobno opremljen hotel v Bovcu

Sodoben opremljen Hotel Mangart se nahaja v zelenem okolju na obrobju Bovca, 500 m od centra mesta. Obdaja ga slikovita narava, saj leži v enem najlepših kotičkov naše dežele.
Hotel Mangart je odlična izbira za preživljanje prostega časa tako za družine, kot za posameznike, saj je Bovec raj za vse, ki radi aktivno preživljajo svoje počitnice. Tako pridejo tukaj na svoj račun smučarji, pohodniki, kolesarji, motoristi, padalci, jamarji in vsi, ki ljubijo adrenalinske aktivnosti v naravi (rafting, zipline, kanjoning,….). Po aktivnem preživetem dnevu bo prijala sprostitev v wellness centru. Otroci pa bodo veseli zunanjega otroškega igrišča

Hotel Mangart ima 36 klimatiziranih sob. Opremljene so z kabelsko TV (LCD), mini barom, sefom, ter brezplačnim dostopom do interneta (WI-FI). Za poslovna srečanja vam je na voljo sejna soba z vso potrebno komunikacijsko opremo.

Bazeni in Wellness

 

Wellness center v petem nadstropju hotela s panoramskim pogledom na okolico (ročne masaže, finska in infrardeča savna, soba za počitek, whirlpool. Zunanja sončna terasa z okrasnim naravnim bazenom in brezplačno uporabo ležalnikov.

Print
8845 Rate this article:
3.3

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Piskotki

Pogoji uporabeIzjava o zasebnostiCopyright 2019 by boveckanin.si
Back To Top